Onze broeierijen zijn een toonbeeld van innovatie. Daarnaast stimuleren we vernieuwing in de toeleverende opfok- en vermeerderingsbedrijven.

Naast de hoogtechnologische uitrusting, investeren we ook in IT. Met trots presenteren wij u ‘Super Apros’ en ‘BIS’ (Breeder Information System). Twee webapplicaties die op maat van onze groep werden gebouwd.

Zo staan wij garant voor een perfecte planning, correcte registratie en vlotte rapportering van de resultaten.

Dankzij deze efficiënte productie en opvolging bekomt u hoogwaardige broedeieren en ééndagskuikens. Dé basis voor een vitale start van elke vleeskuikenhouder.
De broeierijgroep haalt een enorme kracht uit zijn mensen die nauw in team samenwerken.
Alleen zo behalen we de beste resultaten en hoogste kwaliteit in opfok en vermeerdering van onze broedeieren en kuikens.

Onlangs mocht een eigen dierenarts ons team vervoegen.
Op geregelde tijdstippen organiseren we een halve dag technisch overleg om kennis en ervaring uit te wisselen.
Planning en de entschema’s van de moederdieren worden in kaart gebracht. De broeierijgroep BHV is uw meest geschikte partner dankzij de ervaring van ons team, het grote netwerk binnen de sector en de ongekende doorgevoerde innovatie.
U kan op ons rekenen!
De basis van een goed ééndagskuiken wordt gelegd bij
de opfok- en vermeerderingsbedrijven. Meer dan een
decennia lang leggen wij hier al extreem de nadruk op.

Zo werken we alleen samen met de beste professionele opfokkers en ouderdierbedrijven in elke regio.
Zo moeten deze bedrijven strikt de sanitaire maatregelen in acht nemen en werken in functie van een efficiënte keten. Een besparing mag dan ook nooit ten koste gaan van de kwaliteit.

Dankzij een uniek ontwikkeld systeem zijn we in staat alles te registreren en monitoren. Elke parameter van zowel de opfok- als legperiode wordt per hokniveau bijgehouden.

Zo kan elke schakel optimaal renderen en leiden tot de gewenste resultaten.
U krijgt uw uniforme ééndagskuikens in het aantal dat
u wenst op het juiste tijdstip.

Een recent ingezet ambitieus investeringsprogramma van het rollend materieel zorgt er eveneens voor dat de transportcondities van de broedeieren en de ééndagskuikens optimaal zijn.

Ons technisch-commercieel team verzorgt alle communicatie en voorziet correct advies bij de vleeskuikenhouder om de beste resultaten te bekomen.

Zo levert onze organisatie een bijdrage aan een efficiënte vleeskuikenproductie.


Waarop wacht u? Neem vandaag nog contact met
ons op. Wij staan u graag met raad en daad bij.